Ari, kokki, Töölö

”Aloitin 10 vuotta sitten 2005 Kampissa, nykyään minut löytää Töölön Dennis-keittiöstä. Parasta työssäni on se, kun saa keskittymällä tehdä yksin jokaisesta annoksesta kauniin ja maistuvan. Vastuu ja hyvä ilmapiiri töissä tuntuvat hyvältä. Suurin osa tiimistämme on ollut koossa ravintolan avaamisesta 2011 saakka. Lempiannokseni meillä on meidän salaatit, koska ne näyttävät ja maistuvat erinomaisilta. Pala tuoretta leipää vielä kylkeen, niin AVOT!”

Wasam, pizzakokki, Kamppi

”Aloitin vuonna 2012 Kirkkonummen Denniksessä, nykyään työskentelen Kampissa.
Pizzan teossa iloa tuo se, kun tietää miten tehdä hyvää pizzaa ja se että täällä huolehditaan että jokainen pizza on laadukas ja tarkasti tehty. Nopeatempoinen työ on mukavaa ja täällä työkaverit ovat mahtavia.
Lempipizzani ovat kasvispizzamme Salerno ja Chiara. Parasta pizzan päällä on rapea, tuore rucola.”

Jouni, pizzakokki, Kamppi

”Aloitin Denniksellä 24 vuotta sitten vuonna 1991, kun nykyinen Kansakoulukadun ravintola sijaitsi Fredrikinkadulla.
Parasta työssäni on mutkattomuus ja laadukkaat raaka-aineet. Kun pizzan teossa pääsee rutiineihin, homma tuntuu rennolta vaikka se on nopeatempoista. Työiloa nostaa se että on mahtava tiimi ympärillä!

Lempipizzani on ehdottomasti ensimmäinen Fredalla maistamani Dennis-pizza eli Susu, erityisesti silloin kun siinä oli vielä salamia. ”

Francesco, Länsikeskus

”Olen työskennellyt Denniksellä 3 vuotta. Kotoisin Sardiniasta ja muuttanut Suomeen 25 vuotta sitten.
Parasta työssäni on saada tehdä hyvää ruokaa asiakkaalle. Tärkeintä on, että asiakas saa maistuvaa ja hyvin tehtyä ruokaa.
Lempipizzani on yksinkertainen eli Pizza Francescana ( kinkku ja herkkusieni).