Wasam, pizzakokki, Kamppi

”Aloitin vuonna 2012 Kirkkonummen Denniksessä, nykyään työskentelen Kampissa.
Pizzan teossa iloa tuo se, kun tietää miten tehdä hyvää pizzaa ja se että täällä huolehditaan että jokainen pizza on laadukas ja tarkasti tehty. Nopeatempoinen työ on mukavaa ja täällä työkaverit ovat mahtavia.
Lempipizzani ovat kasvispizzamme Salerno ja Chiara. Parasta pizzan päällä on rapea, tuore rucola.”

Jouni, pizzakokki, Kamppi

”Aloitin Denniksellä 24 vuotta sitten vuonna 1991, kun nykyinen Kansakoulukadun ravintola sijaitsi Fredrikinkadulla.
Parasta työssäni on mutkattomuus ja laadukkaat raaka-aineet. Kun pizzan teossa pääsee rutiineihin, homma tuntuu rennolta vaikka se on nopeatempoista. Työiloa nostaa se että on mahtava tiimi ympärillä!

Lempipizzani on ehdottomasti ensimmäinen Fredalla maistamani Dennis-pizza eli Susu, erityisesti silloin kun siinä oli vielä salamia. ”