29 marras 2017

Denniksen glögi

Denniksen omalla reseptillä tehty glögi lämmittää aina yhtä mukavasti riippumatta säästä ja ajasta.  Tule löytämään tämän loistavan punaviiniglögin hu...

Lue lisää

Denniksen glögi

Denniksen omalla reseptillä tehty glögi lämmittää aina yhtä mukavasti riippumatta säästä ja ajasta. 

Tule löytämään tämän loistavan punaviiniglögin hurmaavat italialaisinspiroidut aromit!

20 loka 2017

Suomi100-pizza

Yli tuhat suomalaista äänesti täytteistä Suomi100-pizzaan, joka on saatavissa meidän Dennis-ravintoloissa 20.10. lähtien. Jokaisesta myydystä pizzasta...

Lue lisää

Suomi100-pizza

Yli tuhat suomalaista äänesti täytteistä Suomi100-pizzaan, joka on saatavissa meidän Dennis-ravintoloissa 20.10. lähtien. Jokaisesta myydystä pizzasta lahjoitamme 1€ Mannerheimin Lastensuojeluliiton lasten ja nuorten hyväksi tekemälle työlle.

Suomi 100–juhlavuoden ”Tehdään yhdessä” -teeman mukaisesti meidän Facebook-sivulla kysyttiin syyskuussa, mitä täytteitä asiakkaiden mielestä Suomi100-pizzaan kuuluisi.  Ehdotusten joukossa oli – odotetun ananaksen lisäksi – kansansuosikki lenkkimakkara, mutta myös kantarellit, puolukat ja jopa friteerattu poronjäkälä.

Suomi100-pizza

Herkullista poronkäristystä, punasipulia,

Auragold murustettuna, Oltermanni-Polarjuustosekoitus

ja pizzan päälle tulee lipstikkaa.

17,50 €

____

Suomi100-pizza ja Saimaan Juomatehtaan suodattamaton

tumma lager Marsalkka 0,33l 

22,50 €

 

 

16 loka 2017

Härkis® pizza

Tästä pitää kertoa ihan kaikille! Härkis® pizza on rantautunut Dennikseen. Herkullisessa pizzassa on Ras el Hanout maustettua Härkistä®, punasipulia, ...

Lue lisää

Härkis® pizza

Tästä pitää kertoa ihan kaikille! Härkis® pizza on rantautunut Dennikseen. Herkullisessa pizzassa on Ras el Hanout maustettua Härkistä®, punasipulia, harissaa ja emmentaljuustoa. Eikä tässä vielä kaikki! Voit vaihtaa emmentaljuuston vegaanijuustoksi, eli pizzasta tulee täysin vegaaniystävällinen kuten supersuositut vegaanipizzamme Verdura ja Vegano jo ovat.

29 syys 2017

Pizzaa! Ja paljon muuta

Pizzaa! Ja paljon muuta Tänä päivänä kenen tahansa on mahdollista kokea Dennis-elämys kotikulmillaan Hangosta Ivaloon – yksittäisestä ravintolasta on ...

Lue lisää

Pizzaa! Ja paljon muuta

Pizzaa! Ja paljon muuta

Tänä päivänä kenen tahansa on mahdollista kokea Dennis-elämys kotikulmillaan Hangosta Ivaloon – yksittäisestä ravintolasta on kasvanut ketju, ja tuttuja makuja saa myös kaupan hyllyltä kotiin vietäviksi.

Dennis on Suomen vanhin, edelleen toiminnassa oleva pizzaravintolaketju. Ensimmäinen Dennis Turun Linnankadulla avattiin yleisölle vappupäivänä vuonna 1975, jolloin sinne tehtiin makumatkoja kaikkialta Suomesta.

”Ravintola- ja koko ruokailukulttuuri on 40 vuodessa tietysti mullistunut aivan täysin, mutta pääperiaatteemme on edelleen sama”, kertoo Denniksen nykyinen toimitusjohtaja ja omistaja Sebastian Björksten. ”Haluamme tarjota hyvää ruokaa ja tunnelmaa. Henkilöstömme keskittyy työaikanaan täysin tämän päämäärän saavuttamiseen.”

Myönteisestä palautteesta – jota tulee Björkstenin mukaan paljon – päätellen Dennis on onnistunut tavoitteessaan. Se ei ole kuitenkaan syy jäädä makaamaan laakereille. Hyvän ruoan ja tunnelman määritelmä nimittäin muuttuu ajassa jatkuvasti. Tuskin kukaan osasi esimerkiksi vielä viisi vuotta sitten vaatia vegaanipizzaa, mutta nyt Verdura on yksi Denniksen suosituimmista pizzoista.

”Emme halua olla, emmekä rehellisyyden nimissä pystykään olemaan, trendikkäitä”, Björksten sanoo. ”Emme esimerkiksi lähde vaihtamaan italialaisen keittiön konseptia, vaikka aasialainen ruoka voi olla nyt trendikkäämpää. Pizzaa on syöty tuhansia vuosia ja sitä tullaan todennäköisesti syömään aina. Mutta haluamme olla kiinni ajassa ja vastata asiakaskunnan tarpeisiin ja toiveisiin oman konseptimme puitteissa.”

Lazio-pizza Kuva: Ronja Honko

Ei pelkät reseptit, vaan myös palvelu

Dennis on kenties leimautunut pizzaravintolaksi, eikä toimitusjohtaja Björkstenilläkään ole mitään sitä vastaan. Ovathan esimerkiksi ”julkkispizzat”, kuten Saku Koivun mukaan nimetty pizza, tietyllä tavalla Denniksen tavaramerkki. Listalle mahtuu kuitenkin myös risottoja, pastoja ja muita italialaisen keittiön herkkuja. Lisäksi valmispizzaa, salaatinkastikkeita, bageleita ja marinadeja on mahdollista hankkia myös kotiin kaupan hyllyltä.

”Nostamme arkiruokailun tasoa paitsi itse ruuan suhteen, myös olemalla kortteliravintola, johon on helppo tulla.”

Denniksen keittiömestarit päivittävät taitojaan säännöllisesti. Viimeksi keväällä koko porukka vietti aikaa Piemontessa ruokaa valmistaen ja raaka-aineista nauttien paikallisten kokkien kanssa. Lopuksi järjestettin paikallista hyväntekeväisyyttä tukeva pop-up ravintolailta. Tuoreus ja artesaanimainen ote ovat tärkeitä. Dennis-ravintoloissa kaikki tehdään alusta alkaen itse ja esimerkiksi risottoriisi ja mozzarella-juusto ovat sitä aitoa italialaista laatua. ”Oikea, italialainen risotto ei ole mikään tosta-noin-vaan –juttu”, Björksten huomauttaa. ”Harva ketju pystyy tarjoamaan sen yhtä autenttisena ja tasalaatuisena, kuin me.”

Sebastian Björksten painottaa, että melkein reseptejä tärkeämpää on palvelun laatu. Henkilöstö, joka palvelun suhteen jakaa yrityksen yhteisen arvomaailman, vaikuttaa merkittävästi asiakaskokemukseen. ”Palveluasenteemme on reipas, rento ja mutkaton, asiakkaiden tarpeet huomioiva. Me nostamme arkiruokailun tasoa paitsi itse ruuan suhteen, myös olemalla kortteliravintola, johon on helppo tulla ja jossa asiakas tunnetaan. Ruokailu on nautintoa ja rentoutumista – siksi parhaan mahdollisen ruokailuhetken tarjoaminen on meille niin tärkeää.”

Aina jotain uutta

Reilu vuosi sitten uuden ilmeen saaneet Dennis-ravintolat henkivät ystävällistä ja avaraa viihtyisyyttä. Kun pöydällä höyryää huumaavan tuoksuinen, muuan muassa kantarelleja sisältävä sadonkorjuupizza, on selvää, ettei tämä ruokalajikaan ole entisensä. ”Pizza on tänä päivänä paljon muuta kuin se epäterveellinen, rasvainen lätty”, Björksten naurahtaa. ”Pohjan voi valita ruokavalion tai makumieltymysten mukaan. Esimerkiksi gluteeniton pizza on pitkään ollut hittituotteemme. Lisäksi täytteet vaihtelevat sesongin ja suosion mukaan.”

”Koska olemme keskisuuri perheyritys ja yrittäjyys on koko tiimiämme vahvasti eteenpäin vievä voima, pystymme ketterästi elämään ajan hengessä ja kokeilemaan rohkeasti uutta”, sanoo Björksten. ”Virheettömiä emme tietenkään ole, mutta virheen tapahtuessa se korjataan heti ja siitä opitaan. Olemme hyvin lähellä asiakasta ja näemme nopeasti miten asiakkaiden toiveet ja tottumukset muuttuvat.  Näiden asioiden ansiosta Dennis jatkaa kehittymistä ja kasvamista tänäkin päivänä.”

Erittäin maukas kana-pekonipasta! Annos valmistui käden käänteessä lounasaikaan ja palvelu oli sujuvaa. I.L. 10.7.2017 Facebook-arvio

Denniksen toimitusjohtaja ja omistaja Sebastian Björkstenin mukaan vuorovaikutus asiakkaiden kanssa on paitsi luontevaa, myös oleellinen osa yrityksen businessfilosofiaa. Kuva: Matti Hietala.

Denniksen TOP 3 –pizzat syyskuussa 2017

Lazio
Parmankinkkua, vuohenjuustoa, kirsikkatomaattia, rucolaa, balsamicosiirappia ja mozzarellajuustoa

Hamburger
Jauhelihaa, paahdettua pekonia, sipulia, cheddarjuustoa, Myrttisen suolakurkkua, chilimajoneesiaja emmentaljuustoa

Susu
Kinkkua, tuoretta ananasta, katkarapuja, sinihomejuustoa, valkosipulia ja emmentaljuustoa

27 syys 2017

Dennis kasvaa ja kehittyy

PERINTEINEN RAVINTOLAYRITYS DENNIS KEHITTYY VALITSEMAANSA SUUNTAAN Denniksestä on muodostumassa laajasti tunnettu ruokayritys, jonka perinteet ja juur...

Lue lisää

Dennis kasvaa ja kehittyy

PERINTEINEN RAVINTOLAYRITYS DENNIS KEHITTYY VALITSEMAANSA SUUNTAAN
Denniksestä on muodostumassa laajasti tunnettu ruokayritys, jonka perinteet ja juuret ovat vahvasti ravintolaliiketoiminnassa. Vähittäistavaratuotteisiin satsattu panos on johtanut myytyjen tuotteiden liikevaihdon kaksinkertaistumiseen kahden viimeisen vuoden aikana. 
Omistaja Sebastian Björkstén lähti 2014 luotsaamaan rohkeaa brändiuudistusta vastaukseksi nopeasti kehittyvän ravintolamarkkinan muutoksiin. Pölyt putsattiin nurkista, brändin arvot ja brändilupaus muotoiltiin ja arjen ruokailua lähdettiin parantamaan raikkaalla, kortteliravintolanomaisella, mutkattomalla ja rennolla konseptilla.  Turun Linnankadun, Helsingin Bulevardin ja Kirkkonummen ravintolat uudistettiin, seuraavana uudistuu Kampin ravintola jo syyskuun aikana. Muutama yksikkö, joka ei soveltunut kasvusuunnitelmiin, on myös hiljan suljettu.  
”Keskitymme nyt Dennis-ruokabrändin kasvattamiseen viiden vuoden tähtäimellä. Tähän työhön liittyy edelleenkin maan parhaat pizzat ja italialaisinspiroitunut ruoka, emmekä me jumiudu, siinä se on: pysyvyytemme salaisuus”, sanoo Björkstén. ”Brändiuudistus oli raskas ja kallis: sen kautta varmistamme, että ravintoloissamme jatkossakin viihtyy laaja asiakaskunta”, hän jatkaa.
”Ihmiset haluavat parempaa arkea ja parempaa arkiruokaa ja meiltä sitä saa, joko ravintoloistamme tai lähimmän kaupan hyllyltä. Meidät tunnetaan herkullisista pizzoista, mutta ravintoloissamme tehdään lisäksi loistavia risottoja ja pastoja.  Kaikki valmistetaan itse paikan päällä tuoreista raaka-aineista, leipäkin taikinasta asti. Kaikenikäiset kaveriporukat ovat löytäneet meidät sankoin joukoin; meidän ravintolamme koetaan tutuksi ja turvallisiksi, aina ajassa mukana olevaksi perheravintolaketjuksi”, kertoo Sebastian Björkstén.
Kauppojen eineshyllystä löytyvät Denniksen valmispizzat valmistetaan käsin Kaarinassa.  Kuluttajat tunnistavat ne tutkitusti ravintolatasoisimmiksi kuin muiden valmistajien vastaavat. Yksityisomistuksessa olevan yrityksen jatkuvasta ja ketterästä kasvun ja kehityksen hengestä kertoo vaikkapa se, että valikoimiin liittyy pian Härkis® pizza. 
DENNIS on kotimainen ruokabrändi, jonka alaisena on ravintolatoimintaa sekä vähittäis-ja HoReCa-tuotteiden valmistusta. Ristorante Dennis on italialaistyyppinen perheravintola, joka on palvellut suomalaisia jo vuodesta 1975. Suosion takaavat laadukkaat, itse alusta asti valmistetut pizzat ja pastat. Dennis tekee kotiruokaa suomalaiseen makuun, suurella sydämellä. Dennis-ravintoloita on Helsingissä, Turussa ja Kirkkonummella. Herkullisia valmistuotteita saa myös hyvin varustelluista ruokakaupoista.   

Dennis – Good food and feeling since 1975.
www.dennis.fi

Lisätietoja: Sebastian Björkstén, toimitusjohtaja, + 358 50 4345 434, tai
Merit Kuusniemi, markkinointijohtaja, + 358 45 1964742

19 syys 2017

Dennis + Sinä + Montaribaldi = Ikimuistoinen viini-ilta 29.9.

Montaribaldi + Dennis + Sinä = Hyvää viiniä, ruokaa ja tunnelmaa! Tule nauttimaan Linnankadun Vintille perjantaina 29.9.2017 klo 19! Tervetuloa mukaan...

Lue lisää

Dennis + Sinä + Montaribaldi = Ikimuistoinen viini-ilta 29.9.

Montaribaldi + Dennis + Sinä = Hyvää viiniä, ruokaa ja tunnelmaa!

Tule nauttimaan Linnankadun Vintille perjantaina 29.9.2017 klo 19!

Tervetuloa mukaan maistelemaan italialialaisen huippuviinitalo Montaribaldin viinejä viinitalon omistajan Lucianon Suomen vierailun aikana. 
Luotamme taloviineinä  juuri Montaribaldin viineihin.  Olemme luoneet illalle upean erikoismenun. Tervetuloa Linnankadun Denniksen ”Vinttiin”!

MENU 

Antipasto 
Brut Taliano Giuseppe 

Primi
Tryffelirisottoa ja paahdettua mustajuurta
Barbera d’Alba DOC Tajian

Secondi
Pizza burrata hillotuilla kirsikkatomaateilla ja parmankinkkua 
Langhe DOC Nebbiolo Gambarin

Dolce
Tiramisumoussea, raparperia ja hasselpähkinäkeksimurua
Moscato d’Asti DOCG Righeÿ

€48 per henkilö

Lisälasi viiniä + 6€
Espresso 2€

Tulossa on interaktiivinen, keskustelun täyttämä ilta pitkissä yhteisissä pöydissä. Varaukset http://bit.ly/2w6GBCm tai suoraan ravintolaan 02 4691191.