28 kesä 2017

Denniksen á la carte-menu on uudistunut!

  Tervetuloa kokemaan miten Denniksen keittiömestareiden hiljattain Italian Piemontesta hankitut inspiraatiot ja hiotut taidot maistuvat uutuuksi...

Lue lisää

Denniksen á la carte-menu on uudistunut!

 

Tervetuloa kokemaan miten Denniksen keittiömestareiden hiljattain Italian Piemontesta hankitut inspiraatiot ja hiotut taidot maistuvat uutuuksissa. Tarjoamamme autenttinen italialainen kotiruoka sisältää muun muassa ihka oikeaa Carnaroli-riisiä ja ehtaa italialaista mozzarellaa. Kaikki raaka-aineet ovat aina tuoreita, ja ruoat valmistamme alusta loppuun käsin kaikissa ravintoloissamme. Hyvien uutisien joukkoon kuuluu, että listoilla on nyt suuren suosion saavuttanut vegaani Pizza Verdura ja että palautimme vanhan klassikon – Hampurilaispizzan – entistä parempana! Kun haluat kruunata elämyksesi, valitse vaikkapa uusi Tiramisu semifreddo – oih!  Varaamalla pöydän varmistat maistelupaikkasi ja lisäämällä MENU2017 varausjärjestelmän lisätoivekenttään olet mukana lahjakorttiarvonnassa.  Nähdään Denniksessä!

21 kesä 2017

Teknisiä ongelmia kanta-asiakasjärjestelmässä

Perjantaina 9.6 aamupäivällä huomasimme, että meidän kanta-asiakasjärjestelmässä on teknisiä ongelmia. Pääasiallinen ongelma kohdistuu uusille kortinh...

Lue lisää

Teknisiä ongelmia kanta-asiakasjärjestelmässä

Perjantaina 9.6 aamupäivällä huomasimme, että meidän kanta-asiakasjärjestelmässä on teknisiä ongelmia. Pääasiallinen ongelma kohdistuu uusille kortinhakijoille ja että emme saa uusia kortteja rekisteröityä järjestelmäämme. Heillä, joilla on Denniksen kanta-asiakaskorttia ennalta, voi huoletta käyttää korttia.

Pahoittelemme aiheutuneesta vaivasta, yritämme ratkoa ongelmaa parhaillaan ja tiedotamme asiasta kuin ongelma on ratkottu.

Hyvää juhannusta.

17 touko 2017

Keittiömestareiden Illallinen

Tervetuloa nauttimaan Keittiömestareiden Illallisesta Bulevardilla 24.5 ja Linnankadulla 26.5 kello 19.00. Denniksen keittiömestarit olivat Piemontess...

Lue lisää

Keittiömestareiden Illallinen

Tervetuloa nauttimaan Keittiömestareiden Illallisesta Bulevardilla 24.5 ja Linnankadulla 26.5 kello 19.00.

Denniksen keittiömestarit olivat Piemontessa hiomassa Italian keittiön taitojaan ja ovat nyt valmiina kutsumaan teidät Keittiömestareiden Illalliselle. Luvassa on viiden ruokalajin illallinen ja kiehtovia tarinoita paikallisista raaka-aineista. Varaa pöytäsi linkkien avulla, paikkoja on rajoitetusti.

 

Bulevardi 24.5 kello 19.00

 

Linnankatu 17 26.5. kello 19.00

 

Keittiömestareiden menu

Vitello Tonnato perinteiseen tapaan

Grillattua mustekalaa ja Venus -riisiä

Tuoretta pasta tagliatellea ja kaniraguuta

Mureata naudan ulkofileetä, paahdettua perunaa ja kirsikkatomaatteja

Limoncellolla maustettua ricottajuustokakkua karamellisoidulla hasselpähkinäpohjalla    

 

Hinta: 40 €

03 touko 2017

Risottoviikot 3.5-26.6 Jatkuu

Risottoviikot jatkuvat vielä hetken! Denniksen keittiöt laittavat kattilat porisemaan risoton merkeissä. Seuraaville viikoille Denniksen keittiömestar...

Lue lisää

Risottoviikot 3.5-26.6 Jatkuu

Risottoviikot jatkuvat vielä hetken!

Denniksen keittiöt laittavat kattilat porisemaan risoton merkeissä. Seuraaville viikoille Denniksen keittiömestarit ovat kehitelleet asiakkaillemme neljä uutta risottoa.

Denniksen herkullisen risoton salaisuus on laadukkaassa risottoriisissä, hyvässä liemessä, kylmässä voissa ja pehmeän makuisessa Grana Padano juustossa sekä tietysti kokin ammattitaidossa. Hyvän risoton tunnistaa hyvästä tuoksusta ja siitä, että risotto on ulkonäöltään kermaista ja lepää kauniisti lautasella. Risotto ei ole puuromaista eikä keittoa, vaan juuri siitä väliltä.

Yksi tärkeimmistä elementeistä risotossa on riisin laatu. Dennis luottaa perheomistuksessa olevan Tenuta Margheritan laadukkaisiin riiseihin, jonka he kasvattavat yli sadan vuoden kokemuksella. Riisit kasvatetaan Piemontessa Vercellin lähellä, joka on riisin kasvatuksen sydän Italiassa. Teillä on mahdollisuus ostaa ravintolasta kotiin erikoiserä Denniksen risottoriisiä.

Risoton valmistukseen käytetään pääsääntöisesti kolmea eri riisilajiketta:

Carnaroli: King of risotto rice, joka on myös Dennis-ravintoloiden suosikki. Riisissä paljon makua ja keittäessä jokainen riisijyvä pitää muotonsa. Jyvä sisältää juuri sopivasti tärkkelystä ja antaa risottoon hyvän kermaisuuden.

Arborio: Yleisin käytetty riisilajike. Ei sisällä niin paljon tärkkelystä, kun Carnaroli. Keskikokoinen jyvä ja hyvin hauras koostumus, ylikypsyy herkästi ja tekee risotosta puuromaista.

Vialone Nano: Tätä lajiketta kasvatetaan eniten Veneton alueella Italiassa. Jyvä on lyhyt, sisältää paljon tärkkelystä ja kypsyy paljon nopeammin kuin Carnaroli. Tästä saa myös hyvän kermaisen risoton tärkkelyksen takia.

Juusto on risoton toinen tärkeä elementti. Dennis luottaa juustossa Grana Padanoon.

Grana Padano: Italialainen, raakamaidosta valmistettu kova juusto. Juusto kypsyy 12-24 kuukautta 25-40kg kiekoissa. Grana Padano muistuttaa Parmigiano Reggianoa, mutta on maultaan miedompaa. Dennis valinnut Padanon Reggianon sijaan risottojuustoksi, koska mieto maku antaa tilaa risoton muille mauille.

Grana Padano -risotto ja tuoretta, mausteista Salsiccia -makkaraa fenkolinsiemenillä ja pinaattisalaatilla / Carnaroli

Parsarisottoa, paahdettua valkoista parsaa, piemontelaisia paahdettuja hasselpähkinöitä ja Parmankinkkua / Carnaroli

Tomaatti-basilikarisottoa ja paahdettua lohta / Vialone nano

Punajuuririsottoa, hunajaglaseerattua persiljajuurta ja paahdettua vuohenjuustoa / Carnaroli

 

Risotto 17,50€

Risotto + 12cl Barbera Tajian 22,50€

Risotto + 12cl Verdicchio di Matelica Organic (valkoviini) 22,50€

Tervetuloa herkuttelemaan. 

01 touko 2017

Vappu

Vappu ja Denniksen synttäri 1.5.! Juhlistamme tätä kaikkea kuohuviinierikoistarjouksella: Talon kuohuviini: Ruggeri Prosecco 5€ / 12 cl lasi tai 25€ /...

Lue lisää

Vappu

Vappu ja Denniksen synttäri 1.5.!
Juhlistamme tätä kaikkea kuohuviinierikoistarjouksella:
Talon kuohuviini: Ruggeri Prosecco 5€ / 12 cl lasi tai 25€ / pullo

15 huhti 2017

Lammas ja viini tekevät pääsiäisen

Lammas ja viini tekevät pääsiäisen! Juhlista seurueinesi pääsiäistä mehukkaalla aterialla ja lasillisella hyvää punaista. Denniksen listalta löydät es...

Lue lisää

Lammas ja viini tekevät pääsiäisen

Lammas ja viini tekevät pääsiäisen!

Juhlista seurueinesi pääsiäistä mehukkaalla aterialla ja lasillisella hyvää punaista. Denniksen listalta löydät esimerkiksi ohueksi viipaloitua karitsan ulkofileetä risoton tai linguine-pastan kera, sekä pizzaa Con Agnello, jonka pääosaa näyttelee mausteinen karitsan jauheliha. Kyytipojaksi maistuu 12 cl Barbera tajiania. Annoksien hinta on à 19,90e (ilman viiniä 15,90e). Tervetuloa nauttimaan!


Tarkista pääsiäisen ravintolakohtaiset aukioloajat ja tee pöytävaraus: http://bit.ly/2owDctA